Despre fulfill.ro

fulfill.ro, solutia logistica integrata pentru e-commerce lansata in 2013 de catre grupul Mediapost Hit Mail, asigura magazinelor online intregul suport logistic de care acestea au nevoie pentru a se dezvolta, fara stresul si costurile pe care le implica aceasta latura atunci cand este facuta intern.

Principalul beneficiu adus clientilor sai este ca, fiind un cost operational care se scaleaza direct pe volumul de comenzi, ajuta magazinul online sa treaca mai usor peste luni cu incarcare mai mica, pentru ca ii reduce costurile fixe precum cel de depozitare.

Ascensiunea constanta inregistrata de solutia fulfill.ro in ultimii ani a condus la dublarea spatiului de stocare si procesare a comenzilor. In prezent, fulfill.ro dispune de un spatiu de depozitare al produselor cu o capacitate de 12.000mp si o putere de gestionare a peste 4.500 de comenzi pe zi.

In plus fata de solutiile logistice complete pe care le ofera, Mediapost Hit Mail pune la dispozitia clientilor sai si un centru de contact (call center) cu 40 de profesionisti care se ocupa de relatia dintre magazinele online si consumatori prin linii de informare telefonica, WhatsApp si mesagerie online, precum si sisteme de comunicare multi-canal (SMS, email, notificari).

Grupul Mediapost Hit Mail ofera servicii de marketing integrat multicanal, logistica de promotii pentru consumatori si retaileri, logistica de e-commerce si distributie de pliante in cutiile postale.

Grupul Mediapost Hit Mail, infiintat in 1997, este detinut in proportie de 100% de catre Posta Franceza. Pe langa sediile din Bucuresti, grupul mai detine un birou la Sofia, in Bulgaria, deschis in 2005, si unul la Cluj-Napoca, deschis in 2011.

  • RESURSELE NOASTRE
  • Depozit
  • Experienta in coletarie
  • Experienta in curierat
  • Programatori
  • Intelegerea procesului de e-fulfillment

12.000 mp

fulfill.ro in cifre

60

CLIENTI

12.000 mp

DEPOZIT

4.500

COMENZI / ZI